de Uutkiek

De Uutkiek is een appartement behorende bij onze bed and breakfast, deze ligt aan de achterzijde van het huis op de bovenverdieping van een bijgebouw en biedt uitzicht over de Holterberg en het kleinschalige station van Holten. 

het appartement heeft een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een badkamer en is geschikt voor maximaal 2 personen. 

De slaapkamer is voorzien van een luxe tweepersoons boxspring met daarbij voldoende kastruimte, in de badkamer vindt u een toilet, een wastafel en een douche met wellness-kolom. De keuken is compleet met koelkast, magnetron, gasfornuis, vaatwasser, koffieapparaat, waterkoker. Uiteraard bevindt zich in de zithoek een moderne tv met Netflix en internet mogelijkheden, u kunt vrij gebruik maken van wifi.

Om tijdens uw verblijf maximaal te kunnen genieten hebben we op het terras van de vlonder voor het appartement een buiten douche geplaatst alsook een grote jacuzzi. De vlonder is aan de voorzijde voorzien van een 6 meter breed in hoogte verstelbaar scherm zodat u maximale privacy kunt creëren.  

Het appartement heeft een eigen ingang. U bepaalt zelf wanneer u gaat genieten van de gezellige restaurants en cafés in het centrum van Holten.

De prijs voor dit appartement is €85 per nacht incl. ontbijt en toeristenbelasting op basis van 2 personen.